Back to All Events

Dré Pallemaerts - Seva

  • CC De Kimpel bilzen (map)

Dré Pallemaerts hoort als begaafd drummer, componist en sound-engineer al 30 jaar tot de crème van niet alleen de Belgische, maar ook de internationale jazzscene. Als felbegeerde sideman speelde hij aan de zijde van Toots Thielemans, Joe Lovano, John Scofield, Bob Brookmeyer, Philip Catherine en Melanie de Biasio.

Voor een gloednieuw Dré Pallemaerts Seva laat hij zich bijstaan door pianist Pablo Held, saxofonist Sebastian Gille en bassist Clemens van der Feen.

De subtiele percussie van Pallemaerts, een saxofonist die elke noot de gewenste lading geeft, Van der Feen zijn verfijnde spel en de drift van Held – dat alles staat garant voor pure chemie, een feest van virtuoze muzikaliteit.

"Pallemaerts is de ballerina onder de drummers: zacht, teder, nooit opdringerig." (Het Nieuwsblad)

met: dre pallemaerts (drums),  pablo held (piano), sebastian gille (saxofoon) en clemens van der feen (bas)

 

website: http://www.drepallemaerts.com